Drlu u Hrvatsku huligansku reprezentaciju sign now

Neugodno smo iznenadjeni onim sto smo vidjeli na press konferenciji Hrvatsske huliganske reprezentacije
Nadali smo se da ce jedini motivi koji ce voditi izbornika Denu pri odabiru nase selekcije za EURU 2008 biti jedino zelja za sto boljim predstavljanjem nase huliganske scene i domovine Hrvatske u Austriji i Svicarskoj.
No, nepozivanjem Drle iz Vinkovaca (koji je vec bio pobjednik jedne emisije "Huligan Kola" i koji je svojim nesebicnim i pozrtvovnim nastupima na mnogim hrvatskim stadionima, ulicama i trgovima pokazao i dokazao da mu je mjesto medju najboljim sinovima ove drzave na EP)izbornik je pokazao da ga vode neki drugi prizemniji motivi.
Dobro je poznato da je neiskusni huligan Cigo, koji je dozvolio da ga policija uhvati u njegovom prvom huliganskom nastupu, sticenik od Deninom prijatelja Rene.
Ovim putem pozivamo izbornika Denu da ostavi po strani sve svoje privatne interese i da gleda jedino drzavne i nacionalne interese, a to ce se najbolje ostvariti ako na EURO otputuju trenutno najspremniji i najbolji nasi huligani.
Drli je mjesto na EURU 2008

browse all the signatures

Wayne SolomonBy:
Justice, rights and public orderIn:
Petition target:
Hrvatski Huliganski Savez