Expoziţia virtuală de sвni sign now

Către Andreea Ursu, www.tomatacuscufita.com

Blogul dumneavoastră se află printre cele mai populare şi mai respectate din blogosferă. Sunteţi membru fondator al clubului bloggerilor timişoreni, aţi pus bazele ZeList - TM version, aţi organizat un concurs avвnd ca premii bilete la concertul prestigioasei formaţii Vama. La toate acestea se adaugă un suflet mare, o iubire necondiţionată pentru animale de tot soiul, chiar şi inimioare foarte fluffy fără de părinţi şi o pasiune pentru lectură care ne inspiră pe mulţi.

Rubrica dumneavoastră intitulată inspirat "les collections de la tomate" a dat posibilitatea cititorilor de a interacţiona cu persoana pe care o apreciază, mai mult decвt atвt a pus bazele unei comunităţi оnchegate şi a legat pe vecie multe prietenii virtuale. Acum, la majoratul ei (al rubricii) propun sărbătorirea cu o super-expoziţie mamară pentru a demonstra odată pentru totdeauna frumuseţea incontestabilă a fetelor de pe al nostru plai strămoşesc.

Noi, cititorii www.tomatacuscufita.com, susţinem acest demers din tot sufletul propunвnd ca, la cerere, posesoarele perechilor de bijuterii expuse să rămвnă necunoscute, оn acest caz operele de artă trecвnd direct оn tezaurul statului.

Vă mulţumesc pentru atenţie.

No one has signed this petition yet

Leila FryBy:
International PolicyIn: