Vratimo NBA na HRT sign now

Gospodine Galiж,

Mi, potpisnici ovog dokumenta, fanovi NBA koarke i pretplatnici HRT-a istovremeno, protestiramo to na naim malim ekranima veж nekoliko godina nema prijenosa/snimaka utakmica najbolje koarkake lige na svijetu.

Radi se o povrno donijetoj programskoj odluci koja ne reflektira povijest, tradiciju i perspektive jednog velikog dijela hrvatskih vrhunskih sportaa, kao i elje i sklonosti jednog velikog dijela hrvatske sportske javnosti.

Takva odluka nikome ne koristi. Upravo naprotiv. Takva odluka, direktno ide u prilog portskom jednoumlju u naem drutvu sagraрenom oko jednog kluba i jedne reprezentacije jednoga porta, koja kao i bilo koje drugo jednoumlje moe poluиiti negativne buduжe efekte na portsku demokraciju toliko karakteristiиnu za europske standarde kojima teimo.

Takva odluka je veliki minus kako za HRT, tako i za njegove pretplatnike, pa i za kompletni naciju koja je uz susjednu Srbiju dala najvie neameriиkih NBA koarkaa u povijesti. A navodno nema novaca za praжenje njihovih nastupa meрu najboljima od najboljih.

A upravo je vodstvo NBA lige nizom dogaрaja pod nazivom Basketball Without Borders prvo pokualo mirovne odluke Daytonskog sporazuma provesti iz slova na papiru u praksu svakodnevnog suivota.

Mi potpisani, nadamo se da жe ovaj dokument, kao i mailovi pristigli na adresu vae portske redakcije posluiti kao pokretaиka snaga HRT-u u njegovoj misiji vraжanja NBA koarke na male ekrane s ciljem poveжanja kvalitete portskog i opжenito televizijskog programa.

I ne samo poveжanja kvalitete televizijskog programa; vjerujemo da praжenje nastupa ponajboljih svjetskih koarkaa i njihovih ekipa moe itekako doprinjeti i poveжanju kvalitete domaжe koarke, kao i smanjivanju problema uиestalog kriminaliteta kod maloljetnika.

Mi vjerujemo da se HRT mora ponovno okrenuti prema najglobalnijem modalitetu naeg najtrofejnijeg porta koji nas je prvi doveo na globalnu pozornicu, upravo u susretu sa ekipom ponajbojih svjetskih koarkaa regrutiranih ekskluzivno za tu prigodu iz NBA lige.

Nama gledateljima koji smo godinama bili uskraжeni za nastupe najboljih svjetskih koarkaa, a plaжali smo pretplatu redovito, HRT duguje barem malo truda u smislu vraжanja NBA koarke u svoju programsku shemu.

Predlaemo da eventualno sponzorstvo za prijenose utakmica najkvalitetnije koarkake lige na svijetu potraite na adresi T-Mobilea, slubenog sponzora NBA lige.

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 1000

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Information

Celina BradleyBy:
Nature and EnvironmentIn:
Petition target:
HRT - Hrvatska Radio Televizija

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets