Petycja o zorganizowaniu koncertu zespołu StarGuardMuffin podpisać teraz

Zwracamy się do Burmistrza miasta Rypina z prośbą dotyczącą kultury Naszego miasta. W okresie zimowym, kiedy w naszym mieście nie dzieję się zbyt wiele ludzie młodzi oczekują pewnych atrakcji, które mogłyby umilić im szarość życia codziennego oraz sprawić przyjemność. Dlatego też my, fani zespołu StarGuardMuffin chcielibyśmy zaproponować, aby zaprosić do naszego miasta właśnie ten zespół.
Nie gościł on w Rypinie , ale te wydarzenie to cieszyło by się ogromnym zainteresowaniem
Chcielibyśmy żeby ten koncert odbył się w 1 dzień ferii .

Kilka informacji o zespole StarGuarMuffin, które mogą przybliżyć ich twórczość:

StarGuardMuffin to brzeski zespół złożony z ludzi młodych i pełnych zapału. Energiczne utwory pomieszane z prawdziwą pasją i miłością do muzyki rewelacyjnie sprawdzają się na koncertach. Muzyka ,którą tworzą to bujający roots i dość skoczny, żywiołowy dancehall. Pozytywne wibracje udzielają się słuchaczom zarówno w klubie, jak i dla kilkutysięcznej publiczności w plenerze. Zespół powstał w kwietniu 2008 roku, a zadebiutował miesiąc później supportując EastWest Rockers. Ciepłe przyjęcie przez publiczność rozpoczęło serię owocnych koncertów na scenach południowej Polski. Zapał i energia młodych muzyków zostały docenione również na prestiżowych festiwalach: Rock Reggae Festiwal Support, Wrocławskim Festiwalu Form Muzycznych oraz na Międzynarodowych Konfrontacji Muzycznych w Grodkowie. Po jednym z sukcesów zespół został zaproszony do Telewizji Silesia (program Backstage), gdzie na żywo zaprezentował akustyczne aranżacje swoich utworów oraz udzielił krótkiego wywiadu. Zespół w lutym 2009 wydał także Epkę pod nazwą Ziemia Obiecana, znalazło się na niej 5 utworów.
W 2010 roku wydali swój pierwszy, debiutancki album "Szanuj", który zyskał sławę dzięki występowi wokalisty w programie TVN.

Skład:
Kamil Bednarek (MaccaBraa) – wokal
Szymon Chudy – gitara
Piotr Eliasz – trąbka
Radek Szyszkowski – klawisze
Jakub Wojciechowski (Qbass) – gitara basowa
Maciej Pilarz – perkusja

więcej o zespole :

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy